Logga in

${ message.string }

Glömt ditt lösenord? Skapa konto

Ordningsregler på Manhattan


Reglerna finns för att skydda samtliga gästers integritet, och så man ska känna sig trygg och bekväm på Biograf MANHATTAN.

1. Fullständig tystnadsplikt! Vi nämner aldrig andra medlemmars eller personalens namn utanför Biograf MANHATTANS lokaler. För oss är integriteten för samtliga inblandade väldigt viktig!

2. Ett nej är alltid ett nej. Det skall respekteras av alla.
Alla som går till Biograf MANHATTAN har olika gränser, önskemål och förväntningar.
En självklarhet är att man alltid frågar först, innan man interagerar med någon annan. Det kan vara genom ögonkontakt, gester, lägga sin hand på en arm eller ett ben eller helt enkelt genom att fråga.
Om du blir avvisad genom ögonkontakt, gest, borttagen hand eller genom att någon säger nej tack så ska du omedelbart dra dig tillbaka utan att ifrågasätta eller vara påstridig.
Följ heller inte efter någon runt på klubben i tystnad i hopp om att det ska hända något.

3. Det är totalförbud mot att fotografera och/eller filma i Biograf MANHATTANS lokaler.
Brott mot denna regel leder till omedelbar avstängning från Biograf MANHATTAN på obestämd tid.

4. Kondom ska alltid användas, om inget annat är avtalat.

5. Titta och njut av utsikten, men har någon dragit för med ett rep, eller på annat sätt visar att de inte önskar deltagare, respektera deras önskan att vara ifred.
Det är inte tillåtet att passera avspärrningen utan en inbjudan, och överträdelse kan leda till att man avvisas från lokalen.
Observera att det inte är tillåtet att dra för och ockupera sängarna eller rummen utan fog, alla skall kunna nyttja Biograf MANHATTANS lokaler.
Dessa områden är reserverade för utlevnad och när det är dags för paus låter vi någon annan ta över rummet och förflyttar oss till rökrummet/loungen för socialt umgänge.

6. Det är inte tillåtet att sova på Biograf MANHATTAN.

7. I salongen är det väldigt viktigt att tänka på att man inte stör andra runt omkring när man själva är klara.
Här håller vi en lägre samtalston och vi hjälps åt att hålla en erotisk stämning genom att inte prata om vardagliga saker.

8. Övervåningen är en sexfri zon. Alla sexuella aktiviteter sker i salongen.
Det är tillåtet att vara naken, men vill man sitta i soffor och på stolar sitter man på en handduk eller liknande. Inga nakna kön på möblerna.

9. Tjejer kommer till Biograf MANHATTAN med sin partner och man håller ihop som ett par under kvällen. Om partnern går hem så måste tjejen göra det också.

10. Ingen egen dryck, mat eller droger får medtagas i lokalen. Medlemmar nekas inträde om de är för berusade eller påverkade av droger. Man riskerar även att bli avvisad från klubben om man blir för berusad och störande under kvällen.

11. Vid upptäckt av störande eller obehagligt beteende av någon eller några andra medlemmar så förväntas det av er att man upplyser personalen om det.
Vi vill lösa eventuella störningar omedelbart!

12. Omklädningsrummen är till för omklädning och sminkning. Inte fika, softa eller något annat. När man är ombytt och klar lämnar man omklädningsrummet så nästa gäst kan nyttja det.

13. Vid brott av reglerna har Biograf MANHATTANS personal rätt att avvisa dig från lokalen. Ingen återbetalning av inträdet ges om man blir avvisad från klubben för kvällen. Vid upprepade avvisningar kommer avstängning att ske.

14. Försäljning av droger, centralstimulerande medel eller sexuella tjänster är strängt förbjudet och kommer att leda till omedelbar avstängning.

15. Släng skräp, torkpapper och använda kondomer i papperskorgarna som finns i varje rum.

16. Åldersgräns: 21 år.

17. Om du lämnar våra lokaler och har för avsikt att återvända säger du till i kassan så du får en stämpel.
Utan stämpel nekas du inträde.
Kvitto gäller EJ som biljett.

Glöm inte att lämna tillbaks er skåpnyckel innan ni går hem.
Handduken som ni har lånat under kvällen ska lämnas i tvättkorgen i omklädningsrummet innan ni lämnar Biograf MANHATTAN.

Notera att vi tänder upp lokalen, och stänger av alla filmer, en kvart innan stängning.

Tack!

Återkom gärna och läs igenom reglerna lite då och då. Reglerna kan förändras och utvecklas.